AKCE NA MĚSÍC ČERVEN

1.června oslavíme s dětmi dětský den. Dopoledne bude plné her a děti se mohou těšit i na odměny.

3. června nás čeká divadelní představení s CEPÍKEM na téma pitný režim od 9:30 hod. na zahrádce MŠ.

Vybíráme 50,- Kč.

7. – 11. června jsme pro děti připravily duhový týden. Na dveřích bude vyvěšený plakát, kde se dozvíte na každý den příslušnou barvu.

8. června k nám přijede Sanitka. Zdravotníci, nám poví něco o tom, jak se chovat bezpečně o prázdninách.

14. června jsme pro děti naplánovaly celodenní výlet do zábavného parku  MIRAKULUM. Odjezd od školky v 7:00 hod a návrat kolem 15:00 hod. Návrat bude upřesněn sms zprávou během zpáteční cesty. Vstupné je 130,- Kč a za autobus vybíráme 300,- Kč. Oběd pro děti je zajištěn v Mirakulu. Do batůžku s sebou svačinku a pití a náhradní oblečení.  Prosíme o závazné přihlášení. Rodiče mladších dětí zváží, zda to jejich brouček zvládne.

15. června v 10:00 hod. k nám konečně po té dlouhé době dorazí Maxmilian Barney II. se svým páníčkem a představí nám nové triky. Neb doba byla krutá, rády bychom udělaly sbírku na Maxíka, který potřebuje speciální jídlo. Za představní vybíráme 80,- Kč. Pokud budete chtít přispět Maxíkovi na jídlo budeme moc rádi.

16. června se uskuteční soutěž PLAMÍNEK od 9:00 hod., do které byly nominovány jen určité děti, předškoláci. V příštích 14 dnech bude probíhat v dopoledních hodinách pro tyto děti nácvik. Podrobnější informace budou vyvěšeny na dveřích nebo k doptání u paní učitelek.

23. června nás opět čeká divadelní představení s CEPÍKEM zdravý pohyb. Vybíráme 50,- Kč. Od 16:00 hod. je připravená beseda pro Vás rodiče na téma zdravý životní styl.

25. června se rozloučíme s našimi předškoláky. Podrobné informace boudou vyvěšeny na dveřích šatny. V tento slavnostní den bychom uspořádaly i pyžamovou párty s přespáním ve školce.